Företag i mark logo
01
m1m2m3m4m5m6m7


Rondellen i kinna centrum.

skene marten
Vinterbild från rondellen i kinna.

 

Skene Marten

skene marten
Varje år arrangeras Skene
Marten med marknadsstånd,
Lilla Martenloppet och Tivoli.

 

s   

 

Marknad på Torget

torget i kinna
På torget i Kinna är det
ofta knallar som säljer
kläder eller bröd, ett trevligt
inslag i byn!

 

 


Den svenska naturen, och våra årstider är unika!

Vi har verkligen fyra fantastiska årstider i Sverige, alla med sin alldeles egna unika charm. Det är fantastiskt att ha dessa årstider att pendla emellan, precis när man har tröttnat på en årstid så är det dags för nästa. I flera andra länder så är alla årstider ganska likvärdiga och det kanske kan bli en aning tröttsamt i längden?

Fåglarna som sjunger, och snön som smälter på våren. Svalkande bad och härliga grillkvällar med vännerna på sommaren, hösten med sina vackra färger och sin klara luft. Vintern med all snö och allt mys som hör därtill. Ja, vi är verkligen lyckligt lottade som bor i ett land med med såna varierande, vackra årstider.

Sverige kan ofta erbjuda den allra bästa semestern

Även om det kan vara roligt med en spännande utlandssemester ibland så behöver man ju faktiskt inte lägga en massa dyra pengar på att bege sig exempelvis till sydligare breddgrader.

Sverige är ett stort land där det finns mängder av aktiviteter och mysiga platser där man kan spendera hela eller delar av sin semester. Från norr till söder, storstad eller småstad, havsbad eller insjö. Kanske till och med köpa en mysig sommarstuga någonstans ute i landet, ett riktigt sommarnöje man får pyssla om. Kolla om du prickade in rätt Keno rad i de senaste Keno dragningarna. Kanske kan det bli tal om en lite större sommarstuga?

Ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar

Man kan lugnt säga att det inte finns brist på aktiviteter i Sverige, oavsett ålder och oavsett årstid. Kanske tycker du om att fiska, åka skidor eller dra iväg på en snöscooter, vandra i naturen eller kanske lira fotboll med kompisarna?

Valmöjligheterna är oändliga för gammal som ung, för varje individuell årstid! Faktum är att det inte alls behöver kosta speciellt mycket, om ens någonting överhuvudtaget. Allemansrätten ger oss verkligen en unik möjlighet att njuta av all fantastisk natur runtomkring oss. Det ska vi verkligen ta tillvara på, för det är väldigt unikt!

  

 

Väder Marks Golfklubb

 

 

 

 
 
 
     
 

 

 
Sitemap:
Index - Marks Kommun - Turism - Nya Företag - E-Kort - Presentationssida - Media - Kontakt

 

Kontakt:
Adress: Humlegatan 13, 50451 Borås
Tel: 033-13 00 30
Mobil: 070 -977 89 79
E-post: info@kinnakinna.se

 

Copyrights:
All pictures Copyrights © foretagimark.se 2011.
01 02 02